Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Apple pregătește în secret terenul pentru debutul în AI

Apple pregătește în secret terenul pentru debutul în AI

  • Apple vrea să integreze A.I. în dispozitivele mobile.
  • Apple angajează de ani buni ingineri și directori de la Google.
  • Compania a deschis un laborator secret de dezvoltare A.I. la Zurich, potrivit Financial Times.

The next big thing vine de la Apple: A.I. generativă în Iphones. Apple a deschis în secret un laborator secret la Zurich, spun surse Financial Times.

A.I.-ul rulează pe hardware și software propriu și nu e alimentat de serviciile cloud din centre de date, spun experții.

De câțiva ani, compania ngajează peste 36 de experți de la Google pentru divizia de A.I.. Google e competitorul preferat de la care își ia talentele.

Pentru asta, deschide la Zurich un laborator secret dedicat cercetării și dezvoltării. Nici vecinii din zonă nu știu de el.

Eforturile în A.I. se văd. Ultima colaborare e cu OpenAI. Apple vrea să implementeze tehnologia lor în iOS 18 de la iPhone.

Cum se pregătește Apple pentru marele debut în A.I.?

Apple l-a cooptat pe John Giannandrea de la Google Brain în 2018. De atunci ar fi început clădirea echipelor în A.I.. Acum e șeful diviziei de Machine Learning și inteligență artificială la Apple, care s-ar fi implicat cel mai mult și în proiectul cu Titan, EV-ul nelansat.

Apple a cumpărat FaceShift, un grup de realitate virtuală și Fashwell, o companie de recunoaștere a imaginilor, apoi a deschis Vision Lab din Zurich.

Angajații din Zurich studiază cele mai avansate modele de inteligență artificială, cum ar fi tehnologia de bază de la ChatGPT.

Vorbim despre rețele neuronale artificiale, care imita conexiunile din creierul uman. Un inginer care lucra la Siri în 2013 spune că au reorientat tehnologia către aceste rețele ca Siri să recunoască vorbirea.

Tim Cook spunea că Apple cercetează de mult inteligența artificială, dar piața nu susținea planul. Asta deși, Apple e prima care a intrat pe piață cu un produs A.I., în dispozitivele lui: Siri.

De unde începe procesul de achiziții

În 2016, Apple cumpăra Perceptual Machines, o companie care lucra la detectarea imaginilor cu A.I. generativă.

În ultimii 10 ani a cumpărat peste 30 de start-up-uri A.I., majoritatea în secret. Ultimele două scoase la lumină de publicațiile americane sunt Darwin AI și Datakalab.

Planuri sunt. Apple spune că lucrează la „MM1”, o familie de modele care utilizează text și intrări vizuale pentru a genera răspunsuri.

Vestea cea mare ar putea veni la evenimentul anual din iunie: Worldwide Developers Conference.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.